Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. decembra 2017, 14:28
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Otec uväznil vlastnú dcéru na 18 rokov, aby z nej spravil nadčloveka. Nútil ju držať elektrický plot či piť whiskey a kráčať po čiare

ZAUJÍMAVOSTI FRANCÚZSKO
Uložiť Uložené

Didier svoju dcéru týral dlhých 18 rokov.

Od narodenia až po dovŕšenie dospelosti nepoznala Maude Julien nič iné, ako neustále ponižovanie, týranie a kruté experimenty, ktoré na nej neustále skúšal jej otec Didier. Maude sa narodila rodičom Didierovi a Jeannine, pričom už samotný rodičovský pár nebol ani zďaleka príkladom vtedajšej tradičnej rodiny, pretože Didier si Jeannine adoptoval v roku 1936 ako malé šesťročné dievčatko a vychoval si z nej manželku, ktorá mu vedela splniť akékoľvek prianie. So svojou adoptovanou manželkou potom splodil dcéru Maude.

Narodila sa v roku 1957 a nasledujúcich 18 rokov ani len nemohla bez povolenia opustiť odľahlú vilu v severnom Francúzsku, pretože Didier s ňou mal veľmi špecifické plány. Ako člen miestnej slobodomurárskej lóže veril mnohým bájkam a legendám, a tak si rýchlo osvojil myšlienku, že dcéra Maude sa musí stať jeho doživotným ochrancom a rovno sa rozhodol, že z nej spraví nadčloveka. Maude nielenže nemohla opustiť rodinnú vilu, ale pravidelne pod otcovým dohľadom musela absolvovať ponižujúce a kruté experimenty. Dvakrát týždenne bola prinútená držať sa elektrického plotu po dobu 10 minút, pričom cieľom experimentu bolo vyskúšať jej silu vôle.

Odporúčané
Slovenka Denisa žije v Paríži, stážuje v Louis Vuitton: Škola ma celkovo vyjde 48 000 eur, ako študenti makáme od rána do večera Slovenka Denisa žije v Paríži, stážuje v Louis Vuitton: Škola ma celkovo vyjde 48 000 eur, ako študenti makáme od rána do večera 20. januára 2024, 9:30


Jej otec chcel, aby počas celých 10 minút neprejavila ani jednu známku bolesti, a tak sa postupom času naučila nereagovať. Raz mesačne potom otec Maude zavrel do pivnice plnej potkanov a povedal jej, aby sa zvierat nebála, pretože v tmavej miestnosti sa jej bude najlepšie rozmýšľať nad životom a smrťou. Okrem toho do nej pravidelne nalieval whiskey a následne ju nútil chodiť po rovnej čiare, čím chcel zrejme odbúrať vplyv alkoholu na jej organizmus, ale dosiahol presný opak, pretože Maude dodnes trpí problémami s pečeňou. Ako mladé dievčatko ju dokonca sexuálne zneužíval jeden z pracovníkov, ktorých otec Didier najal, aby sa starali o chod nehnuteľnosti, ale ani 18 rokov týrania Maude nezlomilo.

Nestala sa z nej síce superžena a nadčlovek, ale vo veku 18 rokov utiekla vďaka svadbe s rovesníkom, ktorého stretla na hodinách hudby, kde mala dovolené chodiť vďaka vzájomnej dôvere jej otca s učiteľom. Maude neskôr v dvoch manželstvách porodila dve dcéry a stala sa uznávanou terapeutkou, pričom o svojich zážitkoch z detstva napísala knihu The Only Girl in the World.

Odporúčané
MAPA PRE MOTORISTOV: Kde v Európe natankuješ pri ceste na dovolenku najlacnejšie? Pri dobrom plánovaní môžeš ušetriť desiatky eur MAPA PRE MOTORISTOV: Kde v Európe natankuješ pri ceste na dovolenku najlacnejšie? Pri dobrom plánovaní môžeš ušetriť desiatky eur 25. mája 2023, 14:30


Domov
Zdieľať
Diskusia