Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. decembra 2017, 12:19
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Existuje celý Tumblr profil venovaný iba škaredým deťom z historických obrazov. Ľudia sa zabávajú na tom, čo naši predkovia vytvárali

ZAUJÍMAVOSTI DETI
Uložiť Uložené

Historické dedičstvo vie byť aj mimoriadne zábavné.

Nech ťa zaujíma čokoľvek, na portáli Tumblr by si zaručene našiel profil, ktorý by vedel uspokojiť tvoje túžby. Nevieme síce, koľko ľudí zaujímajú z čisto profesionálneho hľadiska škaredé deti z histórie, ale ak by si sa potreboval trochu pobaviť, potom je profil Ugly Renaissance Babies presne pre teba. Hlavná myšlienka profilu je pochopiteľne vysvetlená už v samotnom názve, pretože by si tam nenašiel nič iné, ako stovky obrázkov historických malieb, na ktorých dominujú najmä malé deti v rôznych polohách, ale aj tak majú jednu vec spoločnú.

Autorom obrazov sa buď nechcelo, nemali trpezlivosť, zručnosti alebo to tak urobili naschvál, a tak sú všetky deti z obrazov mimoriadne škaredé. Nejde však len o krásu v oblasti tváre, ale do úvahy je treba zobrať celé telo, takže na jednom obraze sa pozeráš do očí zdeformovanému bábätku, na druhom pozoruješ batoľa s telom antického boha a na treťom zase ratolesť, ktorá zrejme pred pár minútami dofajčila marihuanu.   

Domov
Zdieľať
Diskusia