Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. decembra 2017, 17:45
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Expl0ited chcel potešiť ľudí bez domova, ktorí nedostávajú mikulášske balíčky. Plán zďaleka nevyšiel podľa predstáv

ZAUJÍMAVOSTI EXPL0ITED
Uložiť Uložené

Explo sa na bratislavskej hlavnej stanici zahral na Mikuláša a pôvodne chcel pomôcť bezmocným ľuďom bez domova, ktorých nemá kto obdarovať..

Blíži sa čas Vianoc a ľudia majú tendenciu viac myslieť na druhých. O Explovi však vieme, že má vo zvyku pomáhať rôznymi formami počas celého roka a svojej povesti neostal nič dlžný ani na Mikuláša. Máloktorá známa osobnosť má vo zvyku sa pri niečom takom točiť, avšak tentokrát išlo zároveň o taký malý sociálny experiment, čo sa v konečnom dôsledku aj do bodky potvrdilo. 

Expl0ited sa najprv vybral do obchodu na nákup sladkostí a ovocia, doma ich rozdelil do balíčkov, pridal k nim aj teplé oblečenie a vybral sa na bratislavskú hlavnú stanicu, kde chcel potešiť ľudí bez domova, ktorí nemajú žiadnych blízkych a pravdepodobne nedostávajú darčeky. 

Pri prvom pánovi ešte všetko prebiehalo podľa predstáv a už dojímavý pohľad mnohých zahreje pri srdci. Následne však všetko nabralo úplne iný spád, keď youtuber narazil na skupinku bezdomovcov, ktorí boli očividne so svojím osudom zmierení natoľko, že sa už dávno opustili. Sám Explo tvrdí, že ide pravdepodobne o ľudí, ktorí majú vo zvyku otravovať ľudí či kradnúť a samotné balíky si vzali len kvôli tomu, aby ich vymenili za alkohol. A asi nikto nebude pochybať, že to bolo inak. Záver zachránil ešte jeden dojímavý príbeh s fanúšikom, ktorý povestného "ducha Vianoc" zachránil. 

Domov
Zdieľať
Diskusia