Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. novembra 2017, 23:41
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Veronika Strapková sa pripomína ďalším videoklipom z albumu Puzzle. Tentokrát si zatancovala na skladbu Butterflies

HUDBA
Uložiť Uložené

Obľúbená speváčka a členka Spirit Music predstavuje ďalší vizuál k svojmu debutovému albumu a tentokrát ide o anglickú skladbu.

Veronika Strapková je jednou z mála spváčok, ktorej sa podarilo pretaviť účasť v televíznej talentovej súťaži v skutočný úspech, vďaka čomu si postupne buduje kariéru kvalitnej slovenskej interpretky. Už má dokonca na konte aj debutový album s názvom Puzzle, ktorý vznikol približne pred rokom pod hlavičkou Spirit Music, kde dlhodobo pôsobí. 

Postupom času sme sa dočkali vizuálneho spracovania viacerých vecí a v podobnom trende budeme pokračovať aj dnes. Tentokrát dostáva video skladba Butterflies, ktorá je kompletne celá v angličtine a autorka na nej dokazuje, že vďaka pestrosti jej hlasu si toho môže dovoliť naozaj veľa.  Čo sa týka hudobnej produkcie, o tú sa postarala dvojica Marek Rakovický a Tom Lobb a samotný videoklip vznikol pod taktovkou režiséra Marcela Miniboja Vaľka. A takto to dopadlo. 

Domov
Zdieľať
Diskusia