Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. novembra 2017, 12:12
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Thajský muž má 28 detí a 120 manželiek: "Všetky ich naozaj milujem a ony milujú mňa," tvrdí Tambon

ZAUJÍMAVOSTI THAJSKO
Uložiť Uložené

Tambon Prasert si zo zákonov proti polygamii nerobí ťažkú hlavu.

Všetci poznáme tie nepríjemné situácie, keď jedna z mužových priateliek odhalí to, že ju celý ten čas podvádzal. To však nie je príbeh thajského muža menom Tambon Prasert, ktorý má manželiek naozaj hromadu a nikomu to neprekáža. V Thajsku je síce polygamia ilegálna, to však vôbec nevadí obyvateľovi so stodvadsiatimi manželkami, s ktorými má dvadsaťosem detí. Čo viac, všetky ženy o sebe vedia a s celým systémom sú viac než v poriadku. Tambon je totiž vplyvným riaditeľom thajského dištriktu Phromnee. 58-ročný politik je zároveň bohatým a úspešným riaditeľom staviteľskej firmy a svoj osobný život odhalil len pred niekoľkými mesiacmi.

Do svojho domu totiž pustil novinárov, tí mu však poriadne zavarili. K viac než stovke manželiek sa musel Tambon priznať, zatiaľ však neboli vyvodené žiadne následky. Thajský trestný zákon však neočakáva, že by bol niekto schopný vykonať takto obrovský počet manželských zväzkov a keďže sú s tým všetci v poriadku a nikto nie je poškodený, predpokladá sa, že sa celá vec premlčí.

Odporúčané
PELIKÁN SPUSTIL MEGAAKCIU NA LETENKY: Do týchto 6 obľúbených ázijských krajín sa dostaneš o stovky eur lacnejšie PELIKÁN SPUSTIL MEGAAKCIU NA LETENKY: Do týchto 6 obľúbených ázijských krajín sa dostaneš o stovky eur lacnejšie 5. marca 2024, 16:00

Man marries 120 women and they all know about each other


Tambon začal so svadbami v sedemnástich, keď mala jeho manželka len pätnásť alebo šestnásť rokov. Spolu mali tri deti, no potom sa to všetko rozbehlo a Tambonovi ženy pribúdali raketovou rýchlosťou. Väčšinou išlo o mladšie ženy, práve tie totiž Tambon preferuje - staré sa vraj len o všetkom hádajú. "Všetky ich milujem a oni milujú mňa." Nič však nerobí potajomky, keď totiž Tambon uloví novú ženu, všetky informuje o novom prírastku a aj dievča vie, že spolu s ňou bude nažívať stodvadsať žien.

Thajský muž má 28 detí a 120 manželiek: "Všetky ich naozaj milujem a ony milujú mňa," tvrdí Tambon
Thajský muž má 28 detí a 120 manželiek: "Všetky ich naozaj milujem a ony milujú mňa," tvrdí Tambon

"Nikto s tým nikdy nemal problém. Skrátka prídem a poviem 'Mám novú ženu.' A to je celé. Vždy akceptovali situáciu a vždy to bolo bez hádok," tvrdí Tambon. "Rešpektujem ich všetky. Vždy som sa pýtal aj ich rodičov o povolenia a vždy išlo o správnu a poriadnu svadbu." Starať sa o 120 žien a 28 detí preňho nikdy nebolo problémom, vďaka bohatstvu mohol dokonca podporiť aj rodiny dievčat: "Ak to nemali, dal som im vlastný dom, kus pozemku alebo čokoľvek, čo potrebovali. A všetci boli šťastní. Bez problémov." Tambonova najnovšia žena má len 27 rokov a aj ona je už s jeho polygamným životom zmierená.

Domov
Zdieľať
Diskusia