Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. novembra 2017, 13:55
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Nový dom si vybalíš, poskladáš ho za 6 hodín a hneď sa môžeš nasťahovať. Lákavý príbytok od talianskeho výrobcu pritom ani nestojí veľa

ZAUJÍMAVOSTI BÝVANIE NEHNUTEĽNOSTI
Uložiť Uložené

Vlastné bývanie, ktoré je ešte aj odolné proti zemetraseniam.

Investícia do vlastného bývania býva väčšinou príliš finančne nákladná. Najmä mladí ľudia volia často voľbu prenájmu, alebo si odvážnejší jednotlivci zoberú rovno hypotéku vo výške viac ako 100-tisíc eur, lenže na internete sa momentálne veľkej popularite teší nová alternatíva. Za slušných 30-tisíc eur si momentálne môžeš kúpiť dom, ktorý jednoducho vybalíš na mieste, kde chceš, aby stál, a následne sa začínaš sťahovať do hotového príbytku v priebehu neuveriteľných 6 hodín. Špeciálny dom s názvom M.A.Di Home sa hromadne vyrába v talianskej fabrike, pričom následne je celý presunutý do kamiónu, ktorý ho odvezie na miesto podľa potreby a tam ti ho už mimoriadne rýchlo postavia. Na jeho stavbu dokonca stačia iba traja ľudia, môžeš si nechať jeho dispozíciu nadizajnovať presne podľa vlastnej potreby a od objednania do doručenia a bývania prejde iba 60 dní.

Aj keď dom veľkosťou nijak neohúri, pretože jeho rozloha je iba 27 metrov štvorcových, spoločnosť ponúka aj väčšiu verziu s rozlohou 84 metrov štvorcových, avšak za ten si už priplatíš, pretože stojí približne 80-tisíc. V každom základnom modeli nájdeš kúpeľňu, prípravu na kuchyňu a ostatné časti domu si môžeš prispôsobiť podľa svojich predstáv. Dom sa chváli aj tým, že dokáže odolať zemetraseniam a rešpektuje aj životné prostredie, pretože si naň môžeš osadiť aj solárne panely. A najlepšie na ňom je to, že ak ťa už tvoj súčasný pozemok prestane baviť, jednoducho svoj dom zbalíš a postavíš ho niekde inde.

Odporúčané
Potrebujete lešenie? Poradíme, ako na to! Potrebujete lešenie? Poradíme, ako na to! 23. apríla 2024, 13:00



Domov
Zdieľať
Diskusia