Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. novembra 2017, 15:04
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Pil C sa spoločne s Ideom a Václavom Roučkom snaží prísť na to, čo s rozbitým vzťahom

HUDBA PIL C
Uložiť Uložené

Vypočuj si ďalšiu plnohodnotnú novinku z Pil C-ho druhého sólového albumu.

Pil C-ho druhé sólo sa medzi fanúšikov dostane už o niekoľko desiatok hodín. Všetko sa to zomlelo veľmi rýchlo a pravdepodobne ani sám autor si nestihol uvedomiť, aký zlomový pre neho aktuálny rok je. Faktom však ostáva, že v tejto chvíli očakáva album V rádiu hral Elán, keď umrel Tupac zopár tisíc fanúšikov (a mino_dnb), pre ktorých si dnes Luko pripravil ďalšiu plnohodnotnú ukážku.

Ešte počas minulého týždna sme dostali snippet, resp. kompletne všetky ukážky v jednej stope, na základe ktorých môžeme konštatovať, že tento projekt vznikal s úplne iným zámerom v porovnaní s tým debutovým. Už samotná selekcia tém napovedá, že sa Pil C chystá vyliať si na albume srdce a dôkazom je aj vec Čo s tým, ktorá sa na Youtube dostáva teraz. 

Okrem autora na nej hosťuje aj Václav Rouček a Idea. Snáď nik nebude pochybovať o tom, že im hudba od Špeciála sadla ako uliata a podali výkon, ku ktorému sa budeme vracať ešte veľmi dlho. Album si, mimochodom, ešte stále môžeš objednať na známej adrese a ak to stihneš ešte dnes, príde ti aj s podpisom. 

Domov
Zdieľať
Diskusia