Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. novembra 2017, 17:18
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Pil C na ukážkach rapuje o svojej smrti aj rozchode s priateľkou. Ego zdvojuje refrén a viedenský Brenk Sinatra prináša neuveriteľný beat

HUDBA PIL C
Uložiť Uložené

Už z ukážok je fanúšikom jasné, že sa skutočne je na čo tešiť.

Pred pár dňami vydal Pil C desaťminútovú kompiláciu, na ktorej odhalil, ako budú znieť všetky skladby z albumu. Keďže V rádiu hral Elán, keď umrel Tupac predstaví dvanásť skladieb, mali sme možnosť počuť naozaj dlhé ukážky, z ktorých sa dozvedáme veľa zaujímavostí. 

Vo všeobecnosti však platí, že od albumu Hype sa Luko posunul k iným témam aj hudbám, čo je samozrejme prirodzené. Na skladbách Apatia či Nesmrtelní sa dostáva až priveľmi hlboko a rapuje o tom, ako by to vyzeralo, keby zomrel, resp. keby sa rozišiel zo svojou aktuálnou priateľkou. Niekto by si možno povedal, že podobné témy nemá zmysel riešiť, no v tomto podaní sa zdajú byť veľmi silné

Predpredaj trvá niečo viac ako týždeň a Pil C už na sociálnych sieťach prezradil, že ho teší extrémny záujem fanúšikov, čo sa odráža aj v počte zatiaľ objednaných kusov. Už čoskoro ho čaká veľká podpisovačka všetkých predobjednávok, a tak ak si želáš svoj originál s podpisom, zadovážiť si ho musíš do 12.11.. Deň na to už budú mať prví šťastlivci nosič v prehrávačoch.

Do tejto súvislej podoby upravil snippet pražský NobodyListen, vďaka ktorému ho môžeš rotovať ako jednu plnohodnotnú skladbu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia