Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. októbra 2017, 9:34
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Slovensko je nádherné v každom ročnom období. Úžasné video z našich končín ťa presvedčí, že aj fádna jeseň je u nás prekrásna

ZAUJÍMAVOSTI SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Len sedemnásťročný videomaker ti ukáže nádheru našej krajiny.

Mnoho ľudí neobľubuje jeseň a miesto nej volí horúce leto plné skvelých zážitkov, jar plnú pozitivity či snehom zasypanú zimu. Slovensko je však bezpochyby nádhernou krajinou vo všetkých ročných obdobiach. Chladnej a pochmúrnej jeseni sa však nevyhla ani naša krajina a aj keď sú mestá plné mlák a šedých farieb, v horách a lesoch to vyzerá úplne odlišne a všetko doslova hrá farbami. Krásy našej krajiny sa rozhodol objaviť i len sedemnásť rokov starý fotograf a videomaker Jaro Stupák, ktorý svoj YouTube kanál venuje prezentácii sveta skrz jeho vlastné oči. Do jednej ruky zobral dron, do druhej ovládač a zo všetkého vzniklo kvalitné video, ktoré poteší každého slovenského patriota.

Domov
Zdieľať
Diskusia