Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. októbra 2017, 10:45
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Akoby ju na ulici napadli divé zvery. Nové džínsy japonskej značky odstránili všetko nepodstatné a zachovali len úplný základ

ZAUJÍMAVOSTI JAPONSKO
Uložiť Uložené

Móda dokáže niekedy príjemne aj nepríjemne prekvapiť.

Svet módy zostáva dodnes pre drvivú väčšinu laickej verejnosti obrovskou záhadou a najnovší počin japonskej značky Thibaut sa zaradil medzi kusy oblečenia, ktoré tak skoro v bratislavských uliciach neuvidíš, ale aj do kategórie nepochopených klenotov. Vo svojej kolekcii Jar/Jeseň 2018 predstavili na Amazon Fashion Week v Tokiu džínsy, aké si ešte nikdy nevidel. Zrejme sa nechali trochu uniesť pri slovnom spojení roztrhané džínsy, pretože svoju verziu roztrhli trochu viac, ako by sa zrejme patrilo. Modelka vybehla na mólo v džínsoch, z ktorých bola vystrihnutá väčšina samotnej látky, a tak sa pred zaujatým publikom premávala iba v teniskách a džínsoch obsahujúcich jednoduchý pás spoločne so švami po bokoch nôh a pri členkoch.

Reakcie ľudí na internete boli zmiešané, pretože jedna skupina sa z módneho návrhu dosť zabávala, zatiaľ čo konzervatívnejšia časť obyvateľstva zvozila dizajnérov pod čiernu zem za to, že si z milovaných džínsov dovolili urobiť excentrický módny výstrelok. Značka zároveň svetu oznámila, že džínsy bez džínsov zatiaľ nie sú dostupné na predaj, avšak do obchodov by sa mohli dostať už na budúci rok, takže ak plánuješ ohurovať svoje okolie budúce leto, pokojne to môžeš urobiť v špeciálnej verzii dotrhaných džínsov.

Odporúčané
PELIKÁN SPUSTIL MEGAAKCIU NA LETENKY: Do týchto 6 obľúbených ázijských krajín sa dostaneš o stovky eur lacnejšie PELIKÁN SPUSTIL MEGAAKCIU NA LETENKY: Do týchto 6 obľúbených ázijských krajín sa dostaneš o stovky eur lacnejšie 5. marca 2024, 16:00



Domov
Zdieľať
Diskusia