Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. októbra 2017, 18:37
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Do jamiek golfového ihriska sa neznámy muž vyprázdňuje už 10 rokov. Takmer každý deň zanechá majiteľovi hnedý pozdrav

ZAUJÍMAVOSTI GOLF
Uložiť Uložené

Prestížne nórske golfové ihrisko takmer každý deň značkuje záhadný muž.

Nie je to správne, no človek môže močiť v kríkoch alebo grcať na ulici. To všetko prekusneme, no všade sú hranice, ktoré treba dodržiavať, a bohužiaľ, záhadný muž, ktorý sa pravidelne defekuje na jednom z najprestížnejších golfových ihrísk, ich zrejme nepozná. Už viac než desať rokov sa Nór menom Kenneth Tennfjord sťažuje na vyprázdňujúceho sa muža, ktorý mu svoje hnedé pozdravy zanecháva priamo na jeho golfovom ihrisku v meste Stavanger.

Do jamiek golfového ihriska sa neznámy muž vyprázdňuje už 10 rokov. Takmer každý deň zanechá majiteľovi hnedý pozdrav
Zdroj: Public Domain Pictures

Muža zatiaľ nikto nevidel, pri svojich činoch je teda opatrný, informuje portál Vice v rozhovore so samotným majiteľom golfového ihriska. Pohlavie sa predpokladá na základe veľkosti exkrementov. Záhadná entita má vytýčených niekoľko golfových jamiek, do ktorých sa vyprázdni a následne zmizne. Takto to prebieha v takmer každý pracovný deň. Samozrejme sa určite pýtaš, prečo s tým majiteľ golfového ihriska nič nespraví. V skutočnosti však boli neďaleko obľúbených golfových jamiek postavené silné reflektory, ktoré by mali muža odradiť a vytvoriť dojem, že je miesto monitorované kamery. Záhadná postava však reflektory vypojila zo zástrčky a následne išla vykonať svoju každodennú prácu.

Odporúčané
Golf R bude za vyše 76-tisíc € s rekordným výkonom a limitovanou produkciou Golf R bude za vyše 76-tisíc € s rekordným výkonom a limitovanou produkciou 3. júna 2023, 10:00

Nikto netuší, kto by za týmito činmi mohol už desať rokov stáť, no pravdepodobne ide o osobu s mentálnymi problémami, tvrdí Tennfjord. Tiež by mohlo ísť o niekoho, kto z akéhosi záhadného dôvodu nenávidí golf, no svoje emócie nedokáže vyjadriť slovami alebo normálnymi činmi. O "banditovi" vieme len to, že na miesto vždy prichádza bicyklom, pretože zanecháva stopy. Odchádza a prichádza z rovnakého smeru. Všetko sa deje veľmi skoré ráno a majiteľ golfového ihriska si tak musí privstať a všetko poupratovať.

Domov
Zdieľať
Diskusia