Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. októbra 2017, 17:58
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Conor McGregor na krste svojho syna nešetril. Investoval do ohňostrojov, zámku aj kolotočov, aby sa jeho potomok cítil ako v raji

ZAUJÍMAVOSTI CONOR MCGREGOR
Uložiť Uložené

Írsky bojovník zabezpečil pre svojho syna parádny krst.

Narodiť sa ako syn Conora McGregora, to by mohol byť splnený sen miliónov fanúšikov bojových športov. Conorov syn má pritom iba päť mesiacov a jeho slávny otec ho už pomaličky začína trénovať, aby bol v budúcnosti pripravený na športovú kariéru. Írsky bojovník verí, že syna musí dostať do športu, pretože v športe dokáže človek dosiahnuť obrovské úspechy. Ešte pred začiatkom jeho úspešnej kariéry však musel McGregor junior prejsť krstom a Conor sa uistil, že pôjde o krst, na ktorý nikto tak skoro nezabudne.

Zorganizoval ho v írskom Dubline, pričom za presné miesto zvolil jeden z najkrajších zámkov Luttrellstown Castle. Okrem svetelne vyzdobeného zámku nechal bojovník na krst priviezť aj veľkú sadu ohňostrojov, kapelu, kolotoče a dokonca aj farmu, takže syn aj s prítomnými hosťami sa mohli zabaviť so zvieratami a popritom sa povoziť na kolotočoch. Atmosféru krstu dotvárali tanečníci s ohňom a na fotografiách, ktoré Conor zavesil na svoj Instagram, vyzerajú všetci traja členovia rodiny ako najspokojnejší na svete.

Mac land

Příspěvek sdílený Conor McGregor Official (@thenotoriousmma),

Domov
Zdieľať
Diskusia