Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
11. októbra 2017, 13:11
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Potri si peniaze olejčekom a staneš sa milionárom. Slovák ponúka za 4 eurá zázračný spôsob, ako konečne zbohatnúť

ZAUJÍMAVOSTI FINANCIE PENIAZE
Uložiť Uložené

Slováci vždy vedeli, ako získať peniaze bez námahy.

Slováci odjakživa vedeli obracať každú korunku, pretože dostať sa k peniazom v našej krajine nie je práve najľahšie, avšak záhadný užívateľ skrývajúci sa za prezývkou Jara Angels prišiel na to, čo každému z nás chýba. Na to, aby si sa mohol stať milionárom, ti netreba pyramídové hry a ani drieť vo fabrike, pretože len za 4 eurá si môžeš zadovážiť špeciálny olejček na peniaze. V inzeráte Jara svoj olejček popisuje ako najlepšiu možnosť pre pracujúcich ľudí, ktorí potrebujú pritiahnuť väčšie množstvo peňazí, ale nevedia, ako na to.

Olejčekom stačí potrieť priamo peňaženku alebo ho jemne vmasírovať do dlaní, prípadne ešte efektívnejším spôsobom priťahovania peňazí je pálenie zelenej sviečky a následná vizualizácia toho, ako sa k nám peniaze valia. Jara v príspevku spomenula aj to, z čoho je jej olejček zložený, a malo by ísť o čisto prírodný produkt obsahujúci aj výnimočnú osobnú energiu, ktorú vraj Jara už dlhodobejšie využíva pri rituáloch na peniaze a očividne jej to skvele funguje. Za 4 eurá dostaneš síce iba 10 mililitrov olejčeka, ale aj tu platí, že čím viac investuješ, tým lepší budeš mať výnos a najlepší na tom je fakt, že to ani nie je nijak náročné.

Domov
Zdieľať
Diskusia