Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. októbra 2017, 10:27
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Na MMA zápas prišiel ako divák, potom však vyhral rovno opasok šampióna. Luis po výhre ešte aj požiadal priateľku o ruku

ZAUJÍMAVOSTI CONOR MCGREGOR
Uložiť Uložené

Luis prišiel, videl, ponúkol sa a zvíťazil.

Brazílske MMA podujatie Juiz de Fora Fight pred pár dňami prinieslo príbeh ako z nepodareného béčkového filmu, ktorý sa však skutočne odohral v realite. Už 18. podujatie malo obsahovať hlavný súboj Carlosa Rufina a Claudineia Kalla, pred ktorými stál opasok pre šampióna, avšak Rufino na vážení prekročil povolený limit a celý súboj sa takmer zrútil. Kall síce prvotne súhlasil s pokračovaním v súboji aj napriek nadváhe súpera, ale na druhý deň krátko pred štartom zápasu svoje rozhodnutie zmenil a organizátori sa dostali do ťažkej situácie. V tej chvíli sa už v hale nachádzal aj budúci záchranca večera, iba 22-ročný milovník bojových športov Luis Felipe Alvim. Luis sa venuje muay thai a jiu-jitsu pod vedením trénera a bojovníka UFC Felipeho Silvu, ktorého aj prišiel na súboj pozrieť, ale všetko sa vyvinulo trochu rozdielne.

Luis sa najskôr takmer nedostal do haly, pretože s priateľkou napiekli zopár koláčikov s cieľom predať ich pred vstupom a zarobiť na vstupenku, ale väčšina divákov už bola dnu a oni museli minúť svoje peniaze našetrené na účty. Vo chvíli, keď sa Luis dozvedel o zrušenom zápase, povedal svojmu trénerovi, že sa pokojne postaví do oktagonu a zabojuje. Po krátkych komplikáciách nakoniec zápas odobrili a Luis sa po prvýkrát v živote dostal do MMA oktagonu, pretože v minulosti mal skúsenosti len so zápasmi v muay thai a jiu-jitsu. Jeho súper Rufino bol vo svojej kariére porazený iba raz, ale ani to mu nestačilo a Luis ho ešte v prvom kole dostal na lopatky a celý zápas vybavil skutočne expresne rýchlo. Aby toho nebolo málo, po divokom výkone si ešte kľakol na koleno a požiadal svoju priateľku o ruku, čím zavŕšil zrejme najbláznivejší deň svojho života.   

Hoje eu presenciei uma história digna de cinema! #mma

Příspěvek sdílený Leonardo Fabri (@fabrileonardo),

Domov
Zdieľať
Diskusia