Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. septembra 2017, 9:53
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Zaľúbenci zažívajú 18-hodinové orgazmy len vďaka obyčajnému objímaniu. Tantrické sily vyliečili aj ich sexuálne nedostatky

ZAUJÍMAVOSTI ORGAZMUS
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Dvojica z Texasu nemá v oblasti sexuálnych zážitkov konkurenciu.

Britské teleráno s názvom This Morning na stanici ITV v poslednom čase pozýva do svojho štúdia mimoriadne nezvyčajných hostí. Muža so sexuálnou bábikou nasledovala žena posadnutá plastickými operáciami a najnovšie aj dvojica z amerického Texasu, ktorá tvrdí, že orgazmus pre nich nie je žiadnou španielskou dedinou. Melanie a Scott už dávnejšie zistili, že dokážu dosiahnuť a udržiavať orgazmus až na dlhých 18 hodín pred tým, ako sa vôbec dostanú k sexu, a stačí im na to napríklad obyčajné objímanie.

Za všetko sú podľa nich zodpovedné špeciálne tantrické schopnosti, vďaka ktorým sa k orgazmu vedia priviesť nielen vďaka objímaniu, ale aj dýchaniu, tancovaniu či zmene počasia. Mimotelové prepojenie a dokonalá integrácia tela, mysle aj duše sú kľúčom k ovládnutiu väčšiny tantrických techník a orgazmus na akomkoľvek mieste vraj nikdy nie je nevhodný. Melanie a Scott vyhlásili, že orgazmus je záležitosťou, ktorú si treba vedieť užiť kdekoľvek, a Scott si svojich posledných desať rokov v zajatí tantrickej sily nemôže vynachváliť, pretože predtým trpel predčasnou ejakuláciou a jeho sexuálne výkony boli mizerné, zatiaľ čo po ich aplikovaní objavil úplne novú dimenziu.

Domov
Zdieľať
Diskusia