Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. júna 2017, 10:18
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Cestoval na detský lístok a dal si guláš. Oplatí sa podľa Američana Gabriela zastaviť v Bratislave, alebo ju radšej treba obísť?

ZAUJÍMAVOSTI BRATISLAVA
Uložiť Uložené

Vie Bratislava ponúknuť zahraničným turistom čosi zaujímavé?

Na internete vystupuje ako Gabriel Traveler, jeho skutočné meno znie Gabriel Morris a tento sympatický Američan z celého srdca miluje cestovanie. Gabriel v posledných týždňoch prechádza cez Európu a na svojej ceste sa na chvíľočku zastavil aj v našej malebnej Bratislave. Aby ušetril zopár eur, ubytoval sa v Ružinove a potom sa vydal električkou do centra, kde si prešiel niekoľko námestí a zablúdil aj na hrad, pričom z ničoho napokon nebol úchvatený, ale z Bratislavy ani neodchádzal so zlým dojmom.

Už pri ceste električkou pobavil svojich divákov, pretože si zakúpil detský zľavnený lístok a keby ho chytil revízor, mohol mu pobyt v Bratislave ešte trošku osladiť. Gabriel si vychutnal večeru priamo v starom meste, čo určite nebol ten najlepší nápad, pretože za guláš a dve pivá tam nechal 15 eur, pričom za lepšiu cenu sa mohol najesť aj porovnateľne lepšie. V závere svojho výletu však na Bratislavu nezanevrel a odporučil svojim fanúšikom, aby sa u nás aspoň na deň či dva zastavili, pretože Bratislava sa síce nemôže pochváliť najznámejšími pamiatkami, ale aj tak je v nej čo vidieť.

Domov
Zdieľať
Diskusia