Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. júna 2017, 18:09
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Žena 30 rokov vychovávala nesprávne dieťa, zatiaľ čo jej dcéra vyrastala s vrahom. Dievčatká zamenili krátko po pôrode ešte v nemocnici

ZAUJÍMAVOSTI DIEŤA MASOVÍ VRAHOVIA
Uložiť Uložené

Zámena, akú by nechcela zažiť žiadna matka.

Mnohé príbehy o zamenených bábätkách v pôrodniciach sa dostali aj na filmové plátno, ale jeden z tých pravdivých a najhorších prežívala posledných 30 rokov Ruska Zoja Tuganova. Ešte v roku 1987 porodila v meste Čeľabinsk svoju dcéru, lenže personál nemocnice zazmätkoval a jej vytúžené dieťatko zamenil za ďalšie dievča. Zoja samozrejme svoju dcéru držala krátko po pôrode v náručí, a tak si na druhý deň bola takmer istá, že jej sestričky priniesli cudzie dieťa, avšak tie všetky obvinenia odmietali a dokonca Zoji ponúkli psychiatrické vyšetrenie, aby ju uistili, že problém bude zrejme na jej strane. Napokon sa uspokojila s verziou, ktorú jej ponúkli sestričky a svoju novú dcéru si zobrala domov, avšak niekde hlboko v nej navždy zostala zakorenená myšlienka, že sa možno stal omyl. Svoju dcéru nazvala Katja a s manželom ju vychovávali úplne bežne, postupom rokov akákoľvek myšlienka na zámenu detí stratila na význame, ale keď zomrel Zojin manžel, naskytla sa príležitosť pozrieť sa do jej prípadu trochu hlbšie a inšpiroval ju k tomu dokument o tom, ako sestričky v pôrodnici zamenili bábätká.

Odporúčané
Ukrajinské dievča vychovali psy: Keď Oxanu našli, nevedela rozprávať, len štekať. Chodila po štyroch a jedla odpadky Ukrajinské dievča vychovali psy: Keď Oxanu našli, nevedela rozprávať, len štekať. Chodila po štyroch a jedla odpadky 13. marca 2024, 16:30


Po krátkom pátraní s pomocou jej dcéry Katji prišli na to, že zámena sa v pôrodnici skutočne stala a Katja nie je jej biologickou dcérou. Stopy potom viedli ku žene menom Lucia, ktorá sa z pôrodnice dostala do rodiny Elviry Tuligenovej a žila úplne iný život, aký mohla mať u svojej skutočnej matky. Elvira bola silná alkoholička a alkohol bol aj jedným z dôvodov, prečo koniec koncov aj zomrela, a keďže jej otec si vo väzení odpykával trest za vraždu, úrady Luciu zobrali a umiestnili ju do detského domova. Aj keď to Lucia nemala jednoduché, zvládla to aj sama a dnes sa teší z troch detí, pričom DNA testy dokázali, že Zoja je jej biologickou matkou. Dnes je síce už trošku neskoro na to, aby sa medzi ženami rozhorela láska medzi matkou a dcérou, ale Zoja sa stala pomyselnou starou mamou nielen pre syna svojej dcéry Katji, ale aj pre Luciine tri deti, a tak nešťastný príbeh dostal aspoň trochu pozitívne ukončenie.  


Domov
Zdieľať
Diskusia