Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. júna 2017, 13:51
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Šofér Fordu Ka zničil vzácne Porsche z limitovanej 19-kusovej edície. Majiteľ športiaku len neveriacky hľadel na to, čo z jeho miláčika zostalo

ZAUJÍMAVOSTI PORSCHE
Uložiť Uložené

Steven sa so svojím limitovaným Porsche môže nadobro rozlúčiť.

Kúpa automobilu z limitovanej edície so sebou vždy nesie menšie či väčšie riziko toho, že v prípade nehody ti už nikto tvoje vzácne auto nenahradí. Majiteľa Porsche 911 Carrera 4 Cabriolet 996 Generation 2 Stevena Parra pred pár dňami určite nepotešil mladší vodič na kultovom červenom automobile Ford Ka, ktorý sa vyrútil spoza odstavenej dodávky a narazil priamo do prednej bočnej strany jeho Porsche. Vozidlo v hodnote takmer 100-tisíc eur sa už nemalo kam uhnúť pred rozbehnutým Fordom, a tak obaja vodiči skončili v príjazdovej ceste náhodného domu, avšak vystrašený Steven zachoval chladnú hlavu a pre istotu si celý incident natočil na mobil, aby mohol v prípade potreby svojej poisťovni dokázať, čo sa dialo v momentoch po zrážke.

Steven sa onedlho už pokojne prechádzal okolo svojho rozbitého auta, ustili sa, že je vodič Fordu v poriadku a potom mu pripomenul, že ho práve pripravil o jeho najväčšiu automobilovú lásku a pýchu a ešte ho mohol aj zabiť. Našťastie, nikomu sa nič vážne nestalo a nikto nebol ani zatknutý, avšak Steven sa so svojím Porsche môže rozlúčiť, pretože auto z 19-kusovej edície nikto len tak ľahko neopraví a zrejme sa bude musieť poobzerať po novom miláčikovi. Ak by aj svoje Porsche nechal opraviť, jeho hodnota už kvôli limitovanej sérii výrazne klesne, a tak je celkom možné, že sa Steven ani auto nebude pokúšať opravovať.

Domov
Zdieľať
Diskusia