Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. júna 2017, 21:20
Čas čítania 0:00
Jakub P.

DJ Khaled a Drake skúšajú ovládnuť leto ďalšou spoločnou skladbou s názvom To the Max

HUDBA DJ KHALED DRAKE
Uložiť Uložené

Khaledovi čoskoro vyjde album Grateful, a tak nás chce navnadiť kolaboráciou s Drakeom.

Z Khaledovho pripravovaného albumu Grateful boli ešte včera dostupné len dve pomerne úspešné skladby Shining s Beyoncé a Jay Z-m a I'm the One s Bieberom, Quavom, Chance the Rapperom a Lil Wayneom. Ak ale sleduješ Khaleda na sociálnych sieťach, určite si zachytil informáciu, že vokály očakával i od Drakea. Tým jasne naznačoval, aby sme počítali s tým, že sa dočkáme aj ich spoločného tracku. Presne tak sa stalo, pričom kolaborácia torontskej megahviezdy a najväčšieho motivačného rečníka v americkom hip-hope nesie názov To the Max

Na artworku ku skladbe sa opäť raz objavuje malý Asahd Khaled, syn DJ Khaleda a výkonný producent celého projektu. Produkciu tentoraz ošéfovali Cool & Dre v kolaborácii s Khaledom. Drakeovi patria v piesni To the Max dve slohy, ktorými opisuje dosiahnutý úspech počas svojej kariéry. Okrem Drizzyho počuť i vysamplované hlasy Jay O, konkrétne zo songu Gus Get Em Right, a Jodie Aysha z piesne Heartbroken. Po vypočutí To the Max môžeme konštatovať, že Khaled a Champagne Papi majú dobre našliapnuté stať sa súčasťou letného playlistu nejedného hudobného fanúšika. A to sa navyše šepká, že toto nie je ich jediná spolupráca z Grateful. Či to je fakt, sa dozvieme 23. júna, kedy doska vychádza. 

Domov
Zdieľať
Diskusia