Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. júna 2017, 14:55
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Pištoľník Roland Deschain sa snaží zastaviť Muža v čiernom v nových záberoch epickej fantasy The Dark Tower podľa Stephena Kinga

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Bude štúdio Sony po dlhej dobe oslavovať?

Premiéra The Dark Tower sa už nezadržateľne blíži a v redakcii ju tiež vyzeráme s nemalými očakávaniami. Pištoľník Roland Deschain (Idris Elba) sa vo filme bude snažiť zastaviť obávaného Muža v čiernom (Matthew McConaughey). Ten chce zničiť bájnu Temnú vežu a ak sa mu to podarí, so svetom bude zle nedobre. Snímku podľa románovej ságy Stephena Kinga režíruje Nikolaj Arcel (A Royal Affair) a okrem Elbu a McConaugheyho uvidíme aj Toma Taylora, Abbey Lee, Frana Kranza, Jackie Earle Haleyho či Katheryn Winnick.

 

Tri nižšie uvedené televízne spoty nevyzerajú zle. Dúfajme, že sa nedočkáme generickej a preplácanej fantasy, ale poriadne epického príbehu. Do slovenských kín dorazí The Dark Tower 24. augusta. 2017. Aký máte zatiaľ z Temnej veže pocit vy? Myslíte, že to bude pecka, alebo očakávate prepadák?

 

Domov
Zdieľať
Diskusia