Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. júna 2017, 15:27
Čas čítania 0:00
Marek R.

Slovenský štátny znak vyskladaný zo zastrelených zvierat. Kontroverzná fotografia pobúrila mnohých našincov

ZAUJÍMAVOSTI SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Ak by vás omrzel štátny znak, zo zastrelených zvierat si môžete poskladať aj iné veci.

Nešťastný osud medvedice Ingy ste určite včera zaregistrovali a ak vás tento skutok poriadne nahneval, tak teraz budete možno ešte viac pohoršení. Slovenským poľovníkom (nehádžeme ich všetkých do jedného vreca) sa podarilo vyznamenať a fotka ich činu sa od včera začala šíriť sociálnou sieťou.

Na fotografii stoja niekoľkí polovníci pri štátnom znaku, čo by ani nebolo také kontroverzné, keby si človek neprečíta samotný popis. Z neho sa dozvedáme, že dvojkríž či trojvršie mali tú "česť" byť vyskladané zo zastrelených zvierat, čo je trošku veľmi zvláštna úchylka. Pri štátnom znaku to však nekončí, ak ste ešte väčší umelec, tak si môžete zo zastrelených zvierat vyskladať aj mnohé iné veci, o čom sa presvedčíte na ich oficiálnej stránke. Bažanty sú tam síce za týmto účelom chované a nejde tak o pytliactvo ani žiadne systematické vyvražďovanie nejakého druhu zvierat, no tá "umelecká vložka" je asi trošku prehnaná.

Domov
Zdieľať
Diskusia