Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. mája 2017, 16:12
Čas čítania 0:00
Matúš Moravčík

Vo Facebooku sa budú zobrazovať upozornenia z Instagramu. Sociálna sieť chystá hlbšiu integráciu

TECH FACEBOOK INSTAGRAM
Uložiť Uložené

Všetko na jednom mieste.

Facebook akoby poslednú dobu nevedel, čo od radosti. Po tom, ako s Instagram Stories zničil kedysi enormne populárny Snapchat, prichádza na rad ďalší zaujímavý krok, ktorý tentokrát chce skombinovať upozornenia z jeho troch dôležitých aplikácií. Po otvorení tej hlavnej, čiže sociálnej site, uvidíme v pravom hornom rohu vynovené notifikačné okienko. Keď naňho klikneme, zobrazí nám menšie okno, kde pre zmenu uvidíme počet upozornení v aplikácii Messenger či Instagram.

"Vykonávame veľmi malý test, aby sme ľuďom uľahčili objavovanie a spájanie sa s inými ľuďmi alebo vecami, ktoré ich zaujímajú. Hľadáme spôsoby, ktorými vieme ľuďom uľahčiť prepínanie medzi Facebook, Messenger a Instagram účtom," čím najväčšia sociálna sieť na svete pre web TechCrunch potvrdila, že na hlbšej integrácii jej softvéru naozaj pracuje.

Celé to teba bude o zjednodušení prístupu k inými sociálnym službám, ktoré sú v portfóliu Facebooku. Jednoducho menej klikov, menej pohybov. Používateľ má navyše stále pred sebou neustále obnovované notifikácie, nielen z jednej, ale hneď z troch rôznych aplikácií, takže v nich strávi podstatne viac času. 

Domov
Zdieľať
Diskusia