Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. mája 2017, 21:15
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

CBG štvrtky pokračujú osobnou skladbou Cucflek od Fobiu Kida, ktorá hneď dostáva aj korešpondujúci vizuál

HUDBA FOBIA KID
Uložiť Uložené

Fobia Kid chystá v akutálnom roku svoj sólový album, no ešte pretým sa pripomína formátom vydávania videosinglov v pravidelných intervaloch.

Rok 2017 by mal patriť aj Fábiovi, ktorý sa aktuálne aktívne venuje svojim CBG štvrtkom, čo je už známy formát vydávania skladieb v pravidelných intervaloch. Člen Comebackgangu teda chystá okrem množstva videosinglov aj vydanie sólového albumu, no na ten si ešte budeme musieť chvíľu počkať. Dnes tu však máme ďalšiu skladbu zo série, ktorá už mala premiéru u chalanov z Flace-u a teraz sa konečne dostáva aj medzi zvyšok fanúšikov. Tí sa dočkali viac než vydarenej osobnej záležitosti Cucflek s hudobnou produkciou od Conspiracy Flat. Čo sa týka videoklipu, ten vznikol vďaka dvojici Tibor Kuna a Marianna Tomanová a my snáď ani nemáme čo dodať. Vychutnajte si výsledok. 

Domov
Zdieľať
Diskusia