Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. mája 2017, 21:45
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Samey vydáva prvý singel z pripravovaného albumu, ktorý odkazuje na sídlisko a ulicu

HUDBA HAHA CREW SAMEY
Uložiť Uložené

Člen košickej Haha Crew už čoskoro vydá svoje debutové sólo a teraz sme sa dočkali prvej plnohodnotnej ukážky.

Ešte v úvode roka sme vám priniesli informáciu o tom, že všetci členovia košickej Haha Crew chystajú v nasledujúcich dvanástich mesiacov sólové projekty. Už sme sa dočkali prvých ukážok v podaní Dalyba a teraz prerušuje pomerne dlhé mlčanie aj Samey. Ten nám ešte pred pár týždňami predstavil aj názov svojho debutového sóla - Mama, neviem, kedy prídem domov a všetko nasvedčuje tomu, že by to mohol zvládnuť dokončiť ešte pred letom. Ale nepredbiehajme. 

Dnes nám teda Samey predstavuje prvú plnohodnotnú ukážku, ktorá nesie názov V dialke vidim svietit sidlisko a nenachádza sa na nej žiadny iný interpret. Už samotný titul by mohol napovedať, o čom asi bude, no prekvapením je samotný zvuk skladby, keďže ten by asi čakal málokto. Čo sa týka hudobnej produkcie, o tú sa už tradične postaral kolega z crew Kidd a zaujímavosťou je, že master ošéfoval Vlado Meller. To je ten, čo mastruje albumy Kanye Westa, Franka Oceana či Red Hot Chili Peppers. No a sídliskovú stoka atmosféru z hoodu dodáva aj samotný jednoduchý videoklip, autorom ktorého je Samey a tiež Rrevak.

Domov
Zdieľať
Diskusia