Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. februára 2017, 22:49
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Mama, neviem, kedy prídem domov. Tak bude znieť názov Sameyovho sólového albumu, ktorý by mal vyjsť ešte v prvej polovici roka

HUDBA SAMEY
Uložiť Uložené

Člen košickej Haha Crew sľubuje vydanie projektu už zopár dlhých mesiacov, a tak budeme na výsledok skutočne zvedaví.

Určite už drvivá väčšina z vás zachytila informáciu o tom, že v roku 2017 chystajú všetci traja členovia košickej crew svoje debutové sólové počiny. Od vydania albumu Vlna sa Zayo a Dalyb začali venovať vlastným kariéram, avšak o Sameyovi sme toho veľa nepočuli. A to doslova, keďže nevydal ani jediný singel. Všetko však nasvedčuje tomu, že sa to v dohľadnej dobe chystá napraviť, aj keď veľa konkrétnych informácií zatiaľ nemáme. Pred pár týždňami sa postaral o maličký rozruch keď povedal, že je ako Kanye West, aj keď po našom článku toto tvrdenie tak trochu spochybnil. Nevadí, veď to je vlastne jedno.

Nedávno však pre svojich fanúšikov prezradil názov albumu, čo potvrdil aj dnes na svojom facebookovom profile. Sameyove debutové sólo bude niesť názov "mama neviem kedy pridem domov", alebo teda skôr Mama, neviem, kedy prídem domov. Zároveň oznámil, že čoskoro prídu aj ďalšie informácie, tak sa teda nechajme prekvapiť. Známy nie je zatiaľ ani dátum vydania či hostia, no podľa jeho slov sa pokúša hlavne o zahraničné spolupráce.

 

nazov albumu je mama neviem kedy pridem domov. uz sa neviem dockat...

Príspevok, ktorý zdieľa ´ (@sameyhahacrew),

Domov
Zdieľať
Diskusia