Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. decembra 2016, 14:17
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Samey chce novým albumom presadiť slovenčinu v zahraničí a tvrdí, že medzi ním a Kanye Westom nie je žiadny rozdiel

HUDBA KANYE WEST SAMEY
Uložiť Uložené

Na zvuku nového albumu by sa mal podieľať Vlado Meller - osoba pracujúca na nosičoch Kanyeho Westa či Franka Oceana.

Po vydaní albumu Vlna, ktorý uzrel svetlo sveta skoro presne pred dvomi rokmi, sme o Haha Crew ako takej počuli len veľmi málo. Košická formácia pohromade odohrala zopár koncertov a členovia sa skôr venovali individuálnym aktivitám. Dalyb sa stihol stať jedným z najlepších DJov a producentov v našich končinách, Zayo vydal zopár singlov a oznámil, že by sme sa mohli dočkať albumu, avšak pomenej informácii sme registrovali od Sameya, ktorý však podľa tých aktuálnych chystá vydanie svojho debutového sóla už čoskoro. V poslednom období sa na jeho sociálnych sieťach objavovali zaujímavé výpovede, ktoré včera zavŕšil dlhším vyjadrením.

Spoločne s Lousy Auberom nafotili editoriál s cieľom zachytiť atmosféru luxusu z obdobia socializmu, ktorý sa objavil na stránke shattle.sk, kde zároveň Samey využil priestor a pridal aj zopár viet k tomu, čo chystá. Vo všeobecnosti však môžeme konštatovať, že padli naozaj veľmi silné slová, keďže prirovnať samého seba k interpretovi takej kapacity, akou je Kanye West, chce naozaj dostatok odvahy a sme teda zvedaví, či aj samotný hudobný výsledok bude porovnateľný. Za spomenutie stojí aj nižšie spomenutý Vladimír Meller, s ktorým sme už mimochodom robili rozhovor a prečítať si ho môžeš tu. Človek jeho kvalít si pod ruky nevezme len tak hocičo, a tak už len jeho meno na booklete albumu by znamenalo veľmi veľa. Nepredbiehajme však a nechajme sa prekvapiť. No a teraz už kompletné vyjadrenie od Sameya:

Samey chce novým albumom presadiť slovenčinu v zahraničí a tvrdí, že medzi ním a Kanye Westom nie je žiadny rozdiel
Domov
Zdieľať
Diskusia