Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. mája 2017, 19:52
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Prehltla 7 000 dolárov, aby ich skryla pred manželom. Podvádzal ju, tak mu chcela zabrániť ísť na dovolenku

ZAUJÍMAVOSTI DOVOLENKA FINANCIE PENIAZE USA
Uložiť Uložené

Doktorom o prehltnutých peniazoch nechcela povedať, radšej riskovala tráviace problémy.

Určite by si čakal, že sa podobne bizarný príbeh stane napríklad v USA, no nie je tomu tak. Všetko sa udialo v Kolumbii, v dome, kde žila rodina s priezviskom Almeida. Dlhšiu dobu si už sporili na dovolenku, no zrazu manželka Sandra zistila, že ju muž podvádza s inou ženou. Také niečo sa samozrejme netoleruje, no Sandra v tom momente usúdila, že si jej manžel rozhodne nezaslúži dni pri mori. V obrovskej snahe skryť našetrených sedemtisíc dolárov ich tak jednoducho zjedla. Po stodolárovkách. Pôvodne bolo sedemdesiat bankoviek skrytých v dome, no keďže to bola ich spoločná skrýša aj s manželom, nebola dostatočne bezpečná. Sandra noc strávila bez problémov, no nasledujúce ráno ju prepadli neznesiteľné bolesti brucha.

woman swallowed 7k dollars

Utekala do nemocnice, no doktorom sa o zhltnutých peniazoch ani nezmienila a všetko odhalil až röntgen. Tráviaca sústava bola plná niekoľko centrimetrov dlhých papierikov, ktorými mala upchatý žalúdok i črevá. Kolumbijčanka Sandra bola nútená podrobiť sa dvom operáciám a čo je veľmi prekvapujúce, doktorom sa podarilo zachrániť až 5 700 dolárov, ktoré boli po umytí v pomerne dobrom stave. Zvyšok rozložili žalúdočné šťavy.

Domov
Zdieľať
Diskusia