Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. apríla 2017, 22:20
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Dokonalé video na štýl dvojice Follow Me zachytáva krásy Slovenska v plnej paráde. Mestá, príroda aj krásna slečna dotvárajú našu atraktivitu

ZAUJÍMAVOSTI SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Slovensko je krajina mnohých tvárí.

Jedným z najtalentovanejších filmárov na celom Slovensku a možno aj v celej strednej Európe je nepochybne Patrik Paulínyi. O jeho projektoch sme na Refresheri v minulosti už viackrát písali, avšak Patrik sa tentoraz nevydal do žiadnej exotickej krajiny, ale jednoducho začal objavovať krásy toho, čo ponúka naša krajina. Na svojom kanáli s názvom What I’ve seen sa popýšil zábermi z najrôznejších slovenských miest a zákutí, pričom preskúmaval aj tradičné miesta ako Bratislava či Košice, avšak zavítal aj do Telgártu, Kremnice, Levoče či Vysokých Tatier a všade objavil neuveriteľné lákadlá, vďaka ktorým získal pozoruhodné množstvo materiálov. Svoj projekt ešte ozvláštnil a skrášlil aj príťažlivou slečnou Andreou, ktorej Instagram mimochodom nájdeš na tomto odkaze, a tak sa štýl inšpirovaný konceptom Follow Me výborne osvedčil.   

Domov
Zdieľať
Diskusia