Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. marca 2017, 19:30
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Posádka vesmírnej stanice na čele s Gyllenhaalom a Reynoldsom skúma neznámu formu života v ďalších atraktívnych záberoch zo sci-fi Life

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Lákavé vesmírne sci-fi sa už pomaličky blíži aj do tuzemských kín. Vychutnajte si niekoľko doteraz nevidených momentov prostredníctvom celkom nového videa.

Premiéra lákavej a zároveň aj herecky nabitej sci-fi snímky s názvom Life, ktorá nám predstaví členov vesmírnej stanice a ich boj proti inteligentnej, poriadne nebezpečnej forme mimozemského života, je už v týchto chvíľach skutočne za rohom. Je teda jasné, že štúdio trochu zvýši obrátky a pridá na propagácii. A aj keď pre vás dnes žiadny nový trailer nemáme, o doteraz nevidené zábery ochudobnení rozhodne nebudete. Svetlo sveta totiž uzrelo dvojminútové video, v ktorom najprv dvaja experti prezradia niekoľko zaujímavých informácií ohľadom planéty Mars, no a potom dostanú priestor aj vyššie spomínané ukážky priamo z filmu. Snímka vstúpi do našich kín 23. marca 2017 a pokiaľ sa chcete dozvedieť všetko podstatné o obsadení či samotnom príbehu, vstúpte do tohto vlákna. Súčasťou videa je taktiež nedávno zverejnený trailer.

Domov
Zdieľať
Diskusia