Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. februára 2017, 14:22
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Auto, v ktorom zavraždili legendárneho Tupaca, môže byť aj tvoje. Za čierne BMW si zberateľ pýta 1,5-milióna dolárov

ZAUJÍMAVOSTI BMW
Uložiť Uložené

Čo tak vlastniť auto, ktoré bolo svedkom Tupacovej vraždy?

Jedno z najlegendárnejších áut najlegendárnejšieho rapera v histórii môže pri troche šťastia parkovať aj v tvojej garáži. Pochopil si správne, čierne BMW, v ktorom sedeli Tupac aj Suge Knight v tú osudnú noc, keď ho zastrelili, sa onedlho objaví v aukcii. Vozidlo pritom nepôjde do aukcie po prvýkrát, pretože po streľbe si ho do opatery zobrala polícia a po skončení vyšetrovania putovalo prostredníctvom aukcie do rúk súkromného zberateľa.


Odvtedy už prešlo mnoho rokov a auto nezostalo u majiteľa, ktorý ho získal od polície, ale to nič nemení na fakte, že v ňom bol zastrelený samotný Tupac. BMW 750iL vyrobené v roku 1996 má dnes najazdených takmer 150-tisíc kilometrov a keby nešlo o Tupacovo auto, na trhu by sa momentálne predávalo za približne 2-tisíc eur. Samozrejme, nemôžeš čakať, že by si sa mohol voziť alebo len obdivovať Tupacovo auto za pár tisíc, a preto si musíš pripraviť rovno 1,5-milióna amerických dolárov, ak chceš mať v aukcii aspoň nejakú šancu.  

Odporúčané
BMW odhalilo model X2 druhej generácie, ktorý prichádza nielen s extravagantnejším dizajnom, ale aj v čisto elektrickej verzii BMW odhalilo model X2 druhej generácie, ktorý prichádza nielen s extravagantnejším dizajnom, ale aj v čisto elektrickej verzii 14. októbra 2023, 10:00



Domov
Zdieľať
Diskusia