Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. februára 2017, 19:55
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Hereckými hviezdami prešpikovaná hudobná dráma od režiséra Terrenca Malicka odhaľuje lákavú várku obrázkov s ústrednou štvorkou

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Snímka Song to Song má zatiaľ všetky predpoklady k tomu, aby sprostredkovala skvelý filmový zážitok.

Nadchádzajúcou, naozaj hviezdne obsadenou hudobnou drámou s názvom Song to Song, o ktorú sa režijne a scenáristicky postaral známy americký režisér Terrence Malick (The Thin Red Line, Days of Heaven, Badlands), sme sa v našich článkoch zaoberali hneď niekoľkokrát. Nuž, od toho posledného neubehol ešte ani jeden celý týždeň a my vám už prinášame ďalší. Po nedávnom veľmi sľubnom traileri, ktorému okrem talentovaných hereckých osobností dominovala aj vynikajúca kamera trojnásobného držiteľa Oscara Emmanuela Lubezkiho, sa totiž objavila zaujímavá hŕstka celkom nových obrázkov priamo z filmu. Tie si môžete prezrieť v galérii na konci článku. Americká premiéra snímky je naplánovaná na 17. marca 2017 a pokiaľ sa o nej chcete dozvedieť všetko podstatné, vstúpte do tohto vlákna. Či sa však Song to Song dostane aj k nám, momentálne povedať nevieme. Ak by sa taká možnosť naskytla, zašli by ste do kina?

Domov
Zdieľať
Diskusia