Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. februára 2017, 9:14
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Sara miluje prírodu a zároveň nahotu, a tak svet zásobuje šteklivými fotografiami zo svojich dobrodružstiev. Na jej výlety sa pozerá veľmi príjemne

ZAUJÍMAVOSTI PRÍRODA
Uložiť Uložené

Kedysi si zapózovala aj pre Playboy.

Ak miluješ ženské krivky a zároveň rád tráviš čas v prírode, potom si už možno počul o Sare Jean Underwood. Momentálne 32-ročná modelka sa kedysi objavila dokonca aj na titulke časopisu Playboy, randila so známymi osobnosťami amerického šoubiznisu a očividne mala odjakživa v krvi aj prírodu, pretože svojim fanúšikom na Instagrame, ktorých je už cez 7 miliónov, pravidelne posiela závideniahodné pozdravy zo svojich ciest. Sara pochádza z amerického štátu Oregon a množstvo času vo svojom detstve strávila práve vonku v prírode, takže jej nebola nikdy cudzia a rovnako tak jej nebola nikdy cudzia ani nahota, takže Sara jednoducho spojila dve zo svojich obľúbených vecí. Vďaka tejto kombinácii pravidelne vznikajú fotografie, na ktorých Sara pózuje buď úplne nahá, alebo jej krivky zakrývajú len neveľké kusy látky v podobe plaviek. Svojim fanúšikom dokonca sľúbila, že v roku 2017 sa môžu celkovo tešiť na oveľa väčšiu nádielku šteklivých záberov a my sa sťažovať určite nebudeme.

Domov
Zdieľať
Diskusia