Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. februára 2017, 12:30
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Playboy na svoje stránky vracia nahotu. Vraj bolo chybné ju odstrániť, pretože nikdy nebola problémom

ZAUJÍMAVOSTI NAHOTA PLAYBOY
Uložiť Uložené

Nastal čas vrátiť sa ku koreňom.

Na konci roku 2015 svet obletela správa, že magazín Playboy upúšťa od nahoty na svojich stránkach a toto rozhodnutie sa stalo skutočnosťou začiatkom roku 2016. Nahota v časopise Playboy však bola akýmsi stelesnením samotného magazínu, a tak si za to od verejnosti vyslúžil obrovskú kritiku, čo napokon prinútilo vedenie spoločnosti prehodnotiť to, ako sa ku nahote postavili. Len nedávno sa do pozície Chief Creative Officer dostal syn legendárneho Hugha Hefnera Cooper a aj napriek tomu okamžite začal revolúciu s cieľom vrátiť Playboy tam, kde vždy patril.


V rámci vydania na marec a apríl tohto roku sa do Playboya nahota opätovne vracia, čo Cooper Hefner okomentoval aj na svojom Twitteri. Podľa jeho vlastných slov už nevyhovoval spôsob, akým Playboy prezentoval nahotu v minulosti, ale odstránenie nahoty vo všeobecnosti bola podľa neho chyba. Nahota vraj nikdy nepredstavovala problém, pretože nahota ani problémom nie je a je to prirodzená súčasť našich životov. Zmení sa teda štýl, akým budú nahé slečny na stránkach zobrazované a Cooper sa jednoznačne teší, pretože sa so staronovým Playboyom bude môcť pochváliť aj svojmu otcovi. Okrem iného sa do Playboya vráti aj niekoľko starých rubrík a z obálky zmizol nápis „Entertainment for Men“, čiže „Zábava pre mužov“, pretože podľa Coopera už Playboy nie je magazínom výlučne pre mužov, ale svoje si tam nájdu aj ženy. Nové vydanie teda prichádza už 28. februára a nájdeš v ňom napríklad aj rozhovor so Scarlett Johansson, takže o obsah sa určite báť nemusíš.


Domov
Zdieľať
Diskusia