Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. januára 2017, 14:39
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Skupina 80 ľudí musí do dvoch hodín zabiť 30 svojich členov. Sadistický horor The Belko Experiment sľubuje intenzívnu žánrovú jazdu

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Tvorca Wolf Creeku predstavuje zaujímavý horor.

Aj vďaka svojej krátkosti má trailer hororu The Belko Experiment správny drajv a pôsobí veľmi úderne. Vo filme budeme sledovať temný experiment na 80 nešťastníkoch. Tým je prikázané, aby zabili určitý počet svojich kolegov. Pokiaľ neposlúchnu, zomrie 60 z nich. Takže opäť niečo na štýl Saw či Kocky, ale to ani nevadí, pretože z toho stále môže vyliezť slušná žánrovka. Režíruje Greg McLean (Wolf Creek) podľa scenára Jamesa Gunna (Dawn of the Dead). Z hercov uvidíme Johna Gallaghera Jr., Tonyho Goldwyna, Johna C. McGinleyho, Davida Dastmalchiana a Michaela Rookera. Dúfajme, že štúdio Blumhouse nesklame a dočkáme sa poriadne nabúšenej, napínavej jazdy. The Belko Experiment vstúpi do amerických kín 17. marca 2017.

Domov
Zdieľať
Diskusia