Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. decembra 2016, 10:43
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Game of Thrones sa dočká spin-off seriálu! Pozrieme sa do minulosti a zažijeme Robertovu rebéliu?

FILMY A SERIÁLY GAME OF THRONES
Uložiť Uložené

Zdá sa, že HBO už pracuje na prvých nápadoch pre spin-off Game of Thrones.

Westeros je neuveriteľne rozľahlý a bohatý na rôzne príbehy, hlavne keď sa vrátime v čase. Iba v samotnom seriáli odznelo mnoho zmienok o vojnách, bitkách o veľkých činoch nebojácnych ľudí. Nesmierne dlhá história fantasy sveta od Georga R. R. Martina si našla milióny fanúšikov, či už hovoríme o knihách alebo priamo o televíznom seriáli od HBO, ktorý už 6 rokov po sebe ohuruje divákov po celom svete. Príbeh sa však chýli ku koncu, nám ostáva ešte 13 epizód, ktoré dorazia v priebehu dvoch rokov, no a potom... potom bude mať HBO dosť priestoru a času na to, aby vymyslelo, čo so značkou ďalej. Programový šéf HBO Michael Lombardo (po 9 rokoch po vlastnom rozhodnutí plánuje z pozície odísť), ešte pred 8 mesiacmi tvrdil, že momentálne žiadne plány pre spin-off nemajú, keďže by na to potreboval súhlas showrunnerov pôvodného seriálu a taktiež autora kníh. Možno to myslelo HBO vážne, možno to boli len reči, v každom prípade, ľady sa pohli a všetko nasvedčuje tomu, že príbehy z Westerosu k nám budú prúdiť aj naďalej.

Odporúčané
Vladimír Furdík: Seriál House of the Dragon som nepozeral. Masku Night Kinga mi môžu hocikedy znova nalepiť na tvár (Rozhovor) Vladimír Furdík: Seriál House of the Dragon som nepozeral. Masku Night Kinga mi môžu hocikedy znova nalepiť na tvár (Rozhovor) 17. marca 2023, 14:30

K tejto domnienke nás vedie vyjadrenie CEO HBO Richarda Plepnera. Síce sa celý tím sústreďuje na dokončenie hlavného príbehu okolo Jona Snowa a ďalších, pomaly už rozmýšľajú nad tým, čo sa do našich obrazoviek z Westerosu dostane ďalej. Ťažko povedať, či sa čoskoro a či vôbec dočkáme oficiálneho ohlásenia a o čom spin-off bude (možností je extrémne veľa, v úvahu prichádza aj antológia zobrazujúca všetky významné udalosti, bitky a postavy tohto sveta), skôr ako v roku 2019-2020 by sme ho však čakať nemali. 

Game of Thrones sa dočká spin-off seriálu! Pozrieme sa do minulosti a zažijeme Robertovu rebéliu?
Zdroj: HBO
Domov
Zdieľať
Diskusia