Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. decembra 2016, 19:27
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Rytmus a Kali chcú, aby sa o nich hovorilo len v dobrom, keď raz bude po všetkom a pridávajú aj výborný vizuál z Islandu

HUDBA KALI KRSTNÝ OTEC RYTMUS
Uložiť Uložené

Pre mnohých prekvapivá spolupráca vznikla spontánne a my môžeme s čistým svedomím prehlásiť, že nás potešila.

Album Krstný otec uzrel svetlo sveta už skoro pred týždňom, a tak predpokladáme, že väčšina z vás ho už má aj poriadne napočúvaný. Na najnovšom Rytmusovom sólovom projekte nájdeme 24 skladieb s veľkým počtom hostí aj hudobných producentom a výsledkom je viac než rozmanitý koncept, aký zatiaľ nemá v našich končinách obdoby. Samozrejme sme si po pár vypočutiach našli zopár obľúbených skladieb a medzi nimi aj tú, ktorá práve dnes dostáva výborne spracovaný videoklip ku skladbe Keď sa budú pýtať.

Ak sleduješ instagram @rytmusking, tak určite vieš, že Paťo bol prednedávnom spoločne s Kalim na Islande a práve tam vzniklo dnešné vizuálne dielo z dielne Dušana Krajčoviča. V texte skladby obaja prezradili, ako by chceli byť vnímaní ľuďmi po tom, ako raz v budúcnosti zavesia rap na klinec. My veríme, že sa im tieto priania splnia a vy si teraz vychutnajte príjemný videoklip. Ešte predtým však spomenieme chystané krsty v Košiciach, Bratislave a ten najbližší v Prahe už budúcu sobotu. Rytmus a hostia už majú za sebou včerajšiu zastávku v Banskej Bystrici, kde sme, samozrejme, nemohli chýbať a môžeme s čistým svedomím konštatovať, že išlo o jednu z najlepších rapových shows, aké Československo v roku 2016 zažilo. 

Rytmus a Kali chcú, aby sa o nich hovorilo len v dobrom, keď raz bude po všetkom a pridávajú aj výborný vizuál z Islandu
Domov
Zdieľať
Diskusia