Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. novembra 2016, 14:45
Čas čítania 0:00
Miroslav K.

Trojica MythBusters sa v plnej paráde vracia v novom projekte z dielne Netflixu

FILMY A SERIÁLY NETFLIX
Uložiť Uložené

Po ani nie roku nás opäť čaká odkrývanie tých najväčších záhad a bláznovstiev, no a aby toho nebolo málo, tak rovno od Netflixu.

5. marca sme sa bohužiaľ definitívne rozlúčili s pôvodným projektom Discovery (Beyond Television Productions), MythBusters, ktorým nás od roku 2003 sprevádzala dvojica Adam Savage a Jamie Hyneman, pričom im sekundovala mladá trojica v zložení Kari Byron, Tory Belleci a Grant Imahara. O to viac zamrzelo fanúšikov celého programu, keď boli pred poslednou sériou z Ničiteľov mýtov definitívne vyškrtnutí a museli sme ju tak zvládnuť bez nich. Dnes už je ale všetko inak, keďže sa pošuškáva o návrate projektu, tentokrát pre Science Channel (ten taktiež vlastní Discovery). Kanál ale už nemá záujem o staré tváre (alebo naopak?) a tak hľadá mladú krv na preobsadenie. Pokiaľ sa všetko podarí dotiahnuť do zdarného konca, je pravdepodobné, že po úspechu by sa program mohol vrátiť priamo na Discovery. To sú však ale iba nepotvrdené správy.

Trojica MythBusters sa v plnej paráde vracia v novom projekte z dielne Netflixu
Zdroj: Netflix

Omnoho zaujímavejšia informácia dorazila pred pár hodinami spolu s trailerom. Netflix totiž rozširuje rady svojich projektov o White Rabbit Project, v ktorom sa k starej práci vráti vyššie spomínaná trojica pôvodných MythBusters. Obľúbená trojka pomyselne nazrie do králičej nory, aby odkryla a vysvetlila zaujímavosti, respektíve vyvrátila/potvrdila mýty o rôznych javoch a veciach spojených s pop-kultúrou, vedou a históriou. My už len dodáme, že tento projekt bude na Netflixe premiérovať už 9. decembra, pričom už teraz si môžete nižšie pozrieť bláznivý trailer. Dáte starým známym opäť šancu?

Domov
Zdieľať
Diskusia