Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. novembra 2016, 17:05
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Nedávny bug na Facebooku tvrdil ľuďom, že sú mŕtvi. Morbídna chybička poslala na druhý svet aj Zuckerberga

ZAUJÍMAVOSTI FACEBOOK
Uložiť Uložené

Chybička zo strany Facebooku pobavila používateľov.

Facebook sa svojimi malými prešľapmi postaral už o poriadny rad úsmevných momentov, ten posledný sa však bezpochyby dá zaradiť medzi najunikátnejšie. Sociálnej sieti sa totiž podarila chybka, ktorá zobrazovala celý servis poskytovaný príbuzným po smrti nesprávnym ľuďom. Tí sa tak o sebe dozvedeli, že sú mŕtvi, že ich príbuzní sú mŕtvi, či dokonca, že je mŕtvy samotný Mark Zuckerberg.

Nedávny bug na Facebooku tvrdil ľuďom, že sú mŕtvi. Morbídna chybička poslala na druhý svet aj Zuckerberga
Zdroj: Facebook

Takáto súcitná správa privítala človeka so zasiahnutým účtom. Podľa hovorcu je však chyba už odstránená a podobné veci by sa nemali opakovať. "Išlo o obrovskú chybu. Ospravedlňujeme sa, že k nej došlo. Pracovali sme čo najusilovnejšie, aby sme ju čo najskôr odstránili." Bug zasiahol aj používateľov na mobilných zariadeniach, po niekoľkých minútach zmizol aj z nich. Tvoji priatelia sú teda pravdepodobne v poriadku, nám len ostáva dúfať, že to nabudúce schytá časť systému s menej citlivou funkciou.

Domov
Zdieľať
Diskusia