Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. novembra 2016, 2:06
Čas čítania 0:00
Marek R.

Aký otec, taký syn. 178 centimetrov vysoký Max Domi zložil jednou ranou svojho súpera, ktorý sa len ťažko dvíhal z ľadu

ŠPORT HOKEJ NHL
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Otec musel byť hrdý.

Keď sa povie meno Tie Domi, fanúšikovia hokeja si okamžite vybavia povestného bitkára, ktorý si prešiel tímami ako Toronto, Rangers či Winnipeg. V drese Maple Leafs je rovno aj najtrestanejším hráčom histórie a čo sa týka histórie celej NHL, tam mu patrí viac než slušné tretie miesto.

Čo sa však týka jeho syna Maxa, ten sa zatiaľ ukazuje v opačnom svetle a je to nesmierne šikovný hokejista. Draftovaný bol v prvom kole z dvanásteho miesta Arizonou Coyotes, v minulej sezóne si pripísal aj debut v ich drese a bolo z toho výborných 52 bodov v 81 zápasoch. Max má momentálne 21 rokov, celú kariéru pred sebou a dá sa tak čakať, že slabučká Arizona bude na jeho výkony spoliehať čoraz viac a viac. Ako sa len nedávno ukázalo, Max nie je len výborný hokejista, ale po svojom otcovi zdedil aj horkokrvnosť a odniesol si to Ryan Kesler. Ich vzájomná bitka trvala len pár sekúnd, keďže Max ho zložil jedinou ranou a bez emócií okamžite zasadol na trestnú lavicu, zatiaľ čo jeho súper sa nevedel postaviť z ľadu. Tatko tak musel byť hrdý.

Domov
Zdieľať
Diskusia