Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
19. októbra 2016, 1:26
Čas čítania 0:00
Marek R.

Klasicky stredobodom pozornosti. Peťo Sagan si prebral dúhový dres pre svetového šampióna v zaujímavom kostýme

ŠPORT PETER SAGAN
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Aj kvôli tomuto máme Peťa tak radi.

V histórii majstrovstiev sveta v cyklistike mužov, ktorá sa datuje už od roku 1927, sa len šesťkrát stalo, aby nejaký jazdec obhájil dúhový dres a my môžeme byť šťastní, že ten šiestykrát sa to podarilo práve Peťovi Saganovi, najväčšej športovej ikone na Slovensku a najlepšiemu cyklistovi súčasnosti. Stalo sa tak 16. októbra, kedy v Katare obhájil triumf z Richmondu a opäť sa tak stal majstrom sveta. 

Dva dni na to sa konal galavečer Medzinárodnej cyklistickej únie v Abú Zabí, kde samozrejme nemohol chýbať ani náš Tourminátor. Počas slávnostného večera si prebral dúhový dres pre svetového šampióna, ktorý bude po úspešnej obhajobe v Katare nosiť druhý rok za sebou. Slovenský cyklista dostal aj ocenenie za celkový triumf v hodnotení WorldTour. Okrem svojich obdivuhodných výkonov však Peťo dokáže zaujať aj inak a tentoraz sa tak stalo vďaka jeho zaujímavému obleku, v ktorom sa objavil na tejto slávnosti. On si to však bez problémov môže dovoliť.

I think this is the appropriate attire for the @uci_cycling Gala in Abu Dhabi

Fotka uverejnená používateľom Peter Sagan (@petosagan),

Odporúčané
KVÍZ: Ako dobre poznáš Petra Sagana? Toto sú jeho najznámejšie výroky KVÍZ: Ako dobre poznáš Petra Sagana? Toto sú jeho najznámejšie výroky 15. júla 2022, 10:30

Proud to receive the award for leading the @uci_cycling WorldTour ranking and thanks @tinkoff_team

Fotka uverejnená používateľom Peter Sagan (@petosagan),

Domov
Zdieľať
Diskusia