Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. októbra 2016, 10:17
Čas čítania 0:00
Ivan J.

Moldavský bojovník, prezývaný aj Hulk, neostal svojej povesti nič dlžný. Na váženie totiž prišiel od hlavy až po päty zelený

ŠPORT UFC VÄZENIE
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Na vážení sa občas dejú zaujímavé veci.

Raz za čas vie byť váženie poriadne zaujímavé, čo je horšie, niekedy aj viac ako samotný zápas. Na vážení pred dnešným UFC Fight Night, ktoré sa uskutoční v americkom Portlande, sme mohli vidieť skutočne nevídanú vec. Rodák z Moldavska Ion Cutelaba, prezývaný aj "Hulk", nezostal svojej povesti nič dlžný a prišiel naň od hlavy až po päty v zelenej farbe. Posunul tak svoje alter ego na novú úroveň a aj keď jeho zápas s protivníkom Jonathanom Wilsonom nemal ani zďaleka patriť k ťahákom celej udalosti, týmto počinom mu získal publicitu, akú nikto rozhodne nečakal. Samotný Moldavčan si odbojuje ešte len druhý zápas v organizácii UFC a tak nie je moc známou tvárou. Pokiaľ však bude prichádzať s podobnými výstrelkami častejšie, určite o ňom ešte v budúcnosti budeme počuť.

 

Fotka uverejnená používateľom ufc (@ufc),

Domov
Zdieľať
Diskusia