Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. septembra 2016, 15:06
Čas čítania 0:00
Richard Končol

Elektronické duo Justice sa vracia s hitom Randy, nového albumu sa dočkáme ešte tento rok!

HUDBA
Uložiť Uložené

Úderka, ku ktorej patria cigarety rovnako ako masky k Daft Punku, je po niekoľkoročnej odmlke naspäť. V plnej sile.

Je to chlapská dvojica, je z Francúzska, robí elektronickú hudbu a nie je to Daft Punk. Správne, je to Justice. Návrat Gasparda Augého a Xavier de Rosnaya už tento rok teasoval napríklad aj boss labelu Ed Banger Busy P, keď zahral v júni na španielskom Sonare ich novú skladbu, ktorú niekto náhodne cez Shazam identifikoval ako Safe and Sound. Artwork však tvoril len istú časť coveru nového albumu s názvom Woman, ktorý mimochodom uzrie svetlo sveta už 18. novembra. 

Včera nám však chalani priniesli ďalší track, tentokrát s názvom Randy - niektorí z vás ho mali možnosť počuť na BBC 1 v skrátenej verzii. Pri počúvaní budeš mať asi dojem, že toto už nie je ten glitchy Justice, ktorý poznáš z albumu Cross spred takmer 10 rokov, dokonca to nie je to ani Justice z Audio, Video, Disco... Randy svojím zvukom veľmi decentne pripomína kapelu Tame Impala, čo samozrejme dopĺňa štipka elektroniky, pre ktorú Justice tak milujeme... no na začiatku to však bola techno záležitosť, z ktorej sa nakoniec vykľula funky vec. Vokálnu zložku skladby ošéfoval Morgan Phalen - toho si mohol zachytiť ešte na AVD. Tešíš sa na nový album?

Domov
Zdieľať
Diskusia