Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. septembra 2016, 17:43
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Ouija 2 bude strašidelnejšia a omnoho bohatšia na duchov, než prvá časť

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Minútka strašenia na večernú pohodu.

Prvá Ouija u kritikov síce zhorela na celej čiare, zarobila však nemalé prachy. Železo teda treba kuť, kým je horúce, a tak nás čaká dvojka. A práve k nej Universal Pictures zverejnil nový TV spot. Ouija: The Origins of Evil bude trochu retro, pretože nás zavedie do roku 1965 a bude rozprávať o ovdovenej matke a jej dvoch dcérach. Tie majú vskutku zaujímavý biznis – usporiadavajú duchárske seánsy a aby to nebola nuda, tak to trochu okorenia nejakými tými efektami a podvodmi. Potom sa však vyhrabe stará známa dosková hra a do života rodinky vstúpi niečo, čo zrejme nebude žiadny karnevalový trik, ale skutočné zlo...

Pokračovanie má výhodu hlavne v režisérovi. Tým je Mike Flanagan, autor oceňovaného Oculus, Before I Wake či nedávneho home-invasion thrilleru Hush. Flanagan si tiež napísal scenár (pomáhal mu Jeff Howard, ktorý mal prsty aj v spomínaných hitovkách Oculus a Before I Wake). Producentsky budú dohliadať kravaťáci z Platinum Dunes a Jason Blum z Blumhouse Productions. Ten už neraz dokázal, že má čuch na malé horory s veľkým ziskovým potenciálom. Ouija: Origin of Evil v spote pôsobí ako štandardne odvedené remeslo, jasne inšpirované Jamesom Wanom. Body však môže pozbierať na retro atmosfére, a zručnosti režiséra. Zázraky od toho asi nikto nečaká, ale potenciál na ľahko stráviteľnú hororovú jednohubku tu je. Presvedčiť sa budeme môcť už 10. novembra 2016.

Domov
Zdieľať
Diskusia