Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. septembra 2016, 10:28
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Cestou do Bratislavy po diaľnici v Lamborghini uháňal cez 200 km/h. Chystal sa otestovať svoje vodičské zručnosti na okruhu

ZAUJÍMAVOSTI BRATISLAVA ČESKO SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Rýchlosť mal v krvi.

Vodiči sa občas nechajú trochu uniesť a zatlačia plynový pedál o pár centimetrov nižšie aj na priemerných autách a nieto na Lamborghini. Holandský vodič smerujúci po moravskej diaľnici na Slovensko na bratislavský okruh si však určite na dlhý čas zapamätá, že predpisy treba dodržiavať. Vo svojom Lamborghini sa najskôr v zóne, kde bola rýchlosť obmedzená na 80 km/h rútil až 120 kilometrov za hodinu a keď obmedzenia pominuli, noha mu na plynovom pedáli akosi oťažela a ručička na jeho tachometri vystrelila až do závratnej výšky pri hodnotách nad 200 kilometrov za hodinu.

Holanďan cestoval po českej diaľnici spoločne s niekoľkými ďalšími nadšencami motorizmu v exkluzívnych automobiloch, ale diaľniční policajti nespozorovali u nikoho iného žiadne porušenie rýchlosti či iného pravidla cestnej premávky. Nevedno teda, prečo sa chlapík na Lamborghini odtrhol z reťaze a na diaľnici si trochu zapretekal, no zatiaľ môžeme s istotou povedať, že nad prvotnou kauciou, ktorú mu udelili policajti vo výške 5-tisíc českých korún alebo 190 eur, si dlho lámať hlavu nebude. Prípad však prešetrí mestský úrad v Hustopečiach a Holanďan možno nakoniec neobíde len so smiešnym trestom, čo sa dozvieme v nasledujúcom období.

Domov
Zdieľať
Diskusia