Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. augusta 2016, 23:41
Čas čítania 0:00
Jakub Hvozdovič

Záchrana lietadla a jeho pasažierov je v novom IMAX traileri na Eastwoodov film Sully ešte dramatickejšia

FILMY A SERIÁLY CLINT EASTWOOD TOM HANKS
Uložiť Uložené

Nový IMAX vyzerá až na tých pár špeciálnych efektov naozaj pekne. Pozeráme sa na ďalšieho uchádzača o najcennejšiu sošku?

Možno si na to nespomínate, ale v roku 2009 sa odohral takzvaný „Zázrak na rieke Hudson". Počas neho kapitán Chesley Sullenberger zaznamenal stratu oboch lietadlových motorov a bezchybne pristál na hladine rieky, pričom zachránil všetkých 155 pasažierov letu. Ľudia ho považovali za hrdinu, no v zákulisí sa začali odohrávať rôzne machinácie, ktoré vraj mali za úlohu očierniť a znevážiť Sullyho čin. Filmový projekt teda zobral do rúk veterán Clint Eastwood (American Sniper, Gran Torino, Million Dollar Baby), ktorý podobné príbehy zbožňuje, ozval sa rovnako zmýšľajúcemu kolegovi Tomovi Hanksovi (Bridge of Spies, Forrest Gump) a už v prvom traileri nás obaja uistili, že nepôjde o obyčajný a nudný opis udalosti. Teraz, takmer tri týždne pred premiérou, nám Warner Bros. predstavujú IMAX trailer, sústrediaci sa najmä na dramatické pristátie. Vo filme hrajú okrem iných Aaron Eckhart (The Dark Knight), Anna Gunn (Breaking Bad), Laura Linney (The Truman Show), Mike O'Malley (Concussion). Ak vás podobné príbehy zaujímajú tak vedzte, že správny dátum je 8. september. 

Záchrana lietadla a jeho pasažierov je v novom IMAX traileri na Eastwoodov film Sully ešte dramatickejšia
Zdroj: Warner Bros.
Domov
Zdieľať
Diskusia