Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. augusta 2016, 16:40
Čas čítania 0:00
Marek R.

Najoriginálnejší nájazd? Ruský hokejista spojil pri jeho prevedení hneď dva športy

ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Aj takto môže vyzerať príprava na novú sezónu.

Druhá najlepšia hokejová liga sveta, KHL, štartuje už v druhej polovici augusta, tímy sa ešte posilňujú a pomaly finišujú svoju prípravu na ďalšiu náročnú sezónu. Rovnako sú na tom aj hokejisti ruského klubu Ak Bars Kazaň, ktorí si spravili vlastnú súťaž zručností a ako pri takýchto udalostiach býva zvykom, na rad prišli aj samostatné nájazdy, kde sa exekútori pokúsia vždy prísť s niečím novým a zaujímavým.

Útočník Vladimir Tkachev sa na tento moment pravdepodobne poctivo pripravoval, keďže prišiel s niečím, čo tu ešte nebolo. Je síce jasné, že v skutočnom zápase by jeho gól neplatil, v prvom rade išlo o originalitu a za tú si zaslúži plný počet bodov. O pár dní sa totiž začínajú v brazílskom Riu letné olympijské hry, a tak si Vladimir z nich vybral jeden šport a premietol ho na ľad. Spojil tak hokej s hodom oštepom a brankárovi nedal šancu.

Domov
Zdieľať
Diskusia