Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. júna 2016, 1:38
Čas čítania 0:00
Marek R.

Šialený faul v prípravnom zápase na EURO. Obranca Alves kopol do hlavy kanoniera Kanea

ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Týždeň pred európskym šampionátom toto spraviť je veľká frajerina.

EURO 2016 je už naozaj blízko a leto plné futbalu (Copa América aj olympiáda) sa môže začať. Ešte predtým tu však máme klasicky aj záverečné prípravné zápasy, vďaka ktorým budú tréneri schopní vybrať tú najlepšiu základnú zostavu a ako býva zvykom, niektorí hráči sa, bohužiaľ, počas nich zrania a vynechajú tak šampionát (chudák Reus).

Podobný moment sa mohol stať aj v zápase medzi domácim Anglickom a Portugalskom, fanúšikovia Albionu si však mohli vydýchnuť. Ak by totiž prišli o svojho momentálne najlepšieho kanoniera, Harryho Kanea, značne by to oslabilo ich tím. Angličania zápas zvládli po góle v závere zásluhou Smallinga, navyše veľkú časť zápasu hrali v početnej výhode, keď ešte v prvom polčase videl červenú kartu stopér Portugalska, Bruno Alves. Ten úplne nepochopiteľne týždeň pred šampionátom vyletel do vzduchu a kopačkou trafil hlavu anglického kanoniera. Oceniť však treba Kanea, ktorý sa nehodil o zem a dokonca okamžite pokračoval v hre, rozhodca však jeho prípadnú akciu zastavil a okamžite ukázal Alvesovi červenú kartu. Našťastie teda všetko dobre dopadlo a náš súper v kvalifikačnej skupine bude v plnej sile.

Domov
Zdieľať
Diskusia