Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. mája 2016, 20:33
Čas čítania 0:00
Jakub P.

Podarený večer na SNL patril Drakeovi. Ten zdissoval celé obsadenie a zaspieval o memes

ZAUJÍMAVOSTI DRAKE
Uložiť Uložené

6 God vie, ako vtipkovať.

Album VIEWS je vonku približne 2 týždne a Drake ho aktuálne promuje v rôznych amerických televíznych shows. V noci z 14. na 15. mája to bolo Saturday Night Live, kde svoju prítomnosť vopred oznámil vtipným skečom s Leslie Jones. Ten predpovedal charakter celej relácie, ktorá sa niesla na veľmi humornej vlne. Odštartoval to Drizzyho monológ rýchlo sa zvrhujúci na pieseň o tom, ako si z neho všetci robia srandu prostredníctvom často populárnych a vydarených memes. Samozrejme, nechýbali ani narážky na Hotline Bling video či Papiho povestnú bradu. Tú, mimochodom, pred SNL zhodil. Prekvapí ťa aj špeciálny hosť v podobe Rihanny.

Na zábavnej vlne pokračuje aj pre SNL špeciálne prispôsobená verzia skladby Back to Back, ktorá je sprevádzaná pravým reprezent videoklipom. Drizzyho v nej postupne vytáčajú všetci z obsadenia Saturday Night Live, ktorí si z neho buď robia srandu, lebo je Kanaďan, alebo nerešpektujú jeho súkromie a oblečenie, s ktorým bez dovolenia narábajú, ako chcú. Každému jednému preto postupne adresuje nejaký ten riadok, aj upratovačke, ktorá mu zahodila nedopité pitie. 

Aubrey sa zhostil aj role kanadského rastamana Jared, ktorý si zahral hru Black Jeopardy.

Samozrejme, keďže Drake promoval svoj nedávno vydaný projekt, na ktorý sme napísali recenziu, využil SNL i na to, aby naživo predviedol dva vyvolené songy. Tými sa stali hit One Dance a koncertná vec Hype. Pri prvej menovanej predviedol svoje tanečné pohyby a pri druhej zase vsadil na chladnejšiu atmosféru, ktorá korešponduje s kompozíciou VIEWS.

Domov
Zdieľať
Diskusia