Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. mája 2016, 15:07
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Zlodeji zo Švédska, ktorí by vyhrali cenu za najhlúpejšiu lúpež v histórii. Do centra vtrhli na skútri, ale to nebolo všetko

ZAUJÍMAVOSTI LÚPEŽ ŠVÉDSKO VIDEO
Uložiť Uložené

Keď to nejde, tak to nejde.

Vykradnúť obchod za bieleho dňa, to si už vyžaduje poriadnu dávku odvahy a možno aj hlúposti, ale to, čo sa minulý piatok odohralo v jednom švédskom nákupnom centre na predmestí Štokholmu, to by človek mohol považovať za sociálny experiment z nejakej televíznej šou. Dvaja zamaskovaní muži vtrhli priamo do nákupného centra na skútri, niekoľko desiatok sekúnd sa dostávali do obchodu s hodinkami a potom nasledovala jedna komická situácia za druhou, keď prišla zaseknutá pištol, neschopnosť rozbiť sklo vo výklade. Keď už si človek myslel, že to nemôže byť horšie, zlodejom sa nepodarilo naštartovať ich pripravený skúter, avšak všetko nakoniec dobre dopadlo a odišli na ňom aj s lupom približne desiatich hodiniek, keďže na viac času určite nemali. Obaja zlodeji boli onedlho zadržaní neďaleko od obchodného centra, ale za ich výkon by si určite zaslúžili nejakú špeciálnu cenu.

Domov
Zdieľať
Diskusia