Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. apríla 2016, 18:42
Čas čítania 0:00
Tomáš Macho

Magnetická a kompaktná externá nabíjačka, ktorú pripnete na zadnú stranu iPhonu

TECH IPHONE
Uložiť Uložené

Viac než dvojnásobok kapacity iPhonu 6s.

Myslíme, že hovoríme za všetkých, keď povieme, že iPhony sa vybíjajú rýchlosťou svetla. Vážne, už aj dlhšie žmurknutie zrazí pár percent z výdrže, a tak je prevažná väčšina užívateľov odkázaná na večerné zapájanie telefónu do siete a ranné odpájanie. Na trhu máme naozaj stovky rôznych externých nabíjačiek a nedávno aj samotný Apple predstavil nevkusné puzdro so zabudovanou batériou, ktoré však nanešťastie neponúkalo ani len jeden ďalší cyklus, teda kapacita externej batérie neprevyšovala kapacitu tej vstavanej.

Pokiaľ by sme mali odporučiť niektorú externú nabíjačku, zrejme by sme vás odkázali na čínskeho výrobcu Xiaomi, ktorý sa v poslednom čase javí ako najlepšia voľba pre jeho vysoký pomer kvality k cene. Pokiaľ však túžite po kompaktnom príslušenstve, ktoré bude navyše ladiť s vašim telefónom, siahnite po externej nabíjačke od SchoscheMagicMount sa síce neradí k oficiálnemu príslušenstvu, avšak ponúka magnetický patent, s ktorým budete môcť nabíjačku pripnúť na zadnú stranu telefónu. Kapacita batérie je 4000mAh a výstup 2,1A, teda telefón nabijete rýchlejšie než s bežnou nabíjačkou z balenia iPhonu. Batérii by však rýchlejšie nabíjanie uškodiť nemalo. V prípade iPhonu 6S  získate viac než 2 ďalšie cykly (1,810mAh), 6S Plus nabijete takmer 1,5krát (2,915mAh). K dispozícii bude viacero farebných variánt, takže zladiť farbu nabíjačky s farbou telefónu nebude žiaden problém. Oficiálna cena je 52 €

Magnetická a kompaktná externá nabíjačka, ktorú pripnete na zadnú stranu iPhonu
Zdroj: www.scosche.com
Magnetická a kompaktná externá nabíjačka, ktorú pripnete na zadnú stranu iPhonu
Zdroj: cristiandenardo.com
Anketa:
Zaujalo vás magnetické puzdro?
Áno
Nie
Áno
56 %
Nie
44 %
Domov
Zdieľať
Diskusia